Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Artikels en nieuws...

Artikels en nieuws...

Hier vindt u informatie over testen met Matador voer en Backs bijproducten, reportages van goede liefhebbers, artikelen over duivenvoeding en topprestaties van liefhebbers.

Op de koffie bij... IJsbrand Kaptein & Tijmen Soeterbroek, Akersloot.
20-11-2020

Hoeveel 'hokken' kunnen net als IJsbrand een palmares voorleggen met vrijwel ononderbroken tientallen jaren horen bij de absolute top op de zware fond? Middaglossing en ochtendlossing. Tijmen groeide onder de vleugels van de meester tot een absolute versterking van het team, waardoor de prestaties nog meer een vlucht namen.

Wat denk je van 1e Keizer grote Fond ZLU in 2017 en 2019 en tussendoor 2e in 2018, let wel in Noord Holland. Doe daarbij een rits nationale absolute top noteringen op de nationale vluchten en het beeld van een topcombinatie is compleet.

Bij deze marathon kampioenen uit Akersloot worden onder meer de Matador Fond en Matador Turbo Extreme mengelingen het hele jaar rond gevoerd.

 
<<< Terug