Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Artikels en nieuws...

Artikels en nieuws...

Hier vindt u informatie over testen met Matador voer en Backs bijproducten, reportages van goede liefhebbers, artikelen over duivenvoeding en topprestaties van liefhebbers.

Op de koffie bij... Aldert Hiemstra, De Westereen
19-11-2020

Een mistige november middag, door lokaal opgebroken wegen via een toeristische route naar hét duivenmekka van de Friese duivensport.

Einde van de ruiperiode en de microscoop van Aldert het werk laten doen op zoek naar mogelijke verbetering. Velen vonden de weg al naar de bekende 'praktijk bioloog'

Aldert ontwikkelt primair natuurlijke producten ter bevordering, ondersteuning van de natuurlijke gezondheid van diverse diersoorten. Almar Products

Verbeterde darmwerking, de juiste opname/vertering van voeding zijn kernvragen. Door middel van producten op een natuurlijke basis, waarbij specifieke bacteriën uit zaden worden ingezet in de strijd tegen ziekteveroorzakers.

Voor Backs ontwikkelde Aldert een aantal producten specifiek voor postduiven: Backs Balance, TKK Nature en Backs Air. 

 
<<< Terug