Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Artikels en nieuws...

Artikels en nieuws...

Hier vindt u informatie over testen met Matador voer en Backs bijproducten, reportages van goede liefhebbers, artikelen over duivenvoeding en topprestaties van liefhebbers.

Op de koffie bij... Auke Rekker & Marijke Westra, Berlikum
8-11-2020

Een schitterende zonnige- en alweer bibberkoude zaterdagochtend in November, op naar het noord westen van Friesland. Koffie op tafel en top marathon duiven door de handen van deze gerenommeerde en gevreesde combinatie.

Auke en Marijke wisten de aandacht op zich te vestigen met NPO en sectorale overwinningen, een geweldige serie teletext noteringen, fabelachtige series en kopwerk van Limoges tot en met Barcelona.

Zij zagen zich gekroond op de hoogste treden van provinciale, sectorale, Noordelijke Unie, VNCC en nationale kampioenschappen, en dat op een van de langste afstanden binnen onze landsgrenzen.

Het hele jaar door staan bij deze nog jonge en succesvolle combinatie, de Matador mengelingen op het menu, van Premium Rui, Rust, Fond tot en met Turbo Extreme.

 
<<< Terug