Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Artikels en nieuws...

Artikels en nieuws...

Hier vindt u informatie over testen met Matador voer en Backs bijproducten, reportages van goede liefhebbers, artikelen over duivenvoeding en topprestaties van liefhebbers.

Op de koffie bij... Jan, Nick en Rens Hommes, Akersloot
12-10-2020

Een natte donderdagmiddag in Akersloot. Een flinke ploeg jongen in de lucht de regen trotserend, wij al vlot onderdak de ene topper na de andere 'keuren' onder enthousiaste verhalen van vader en broers.
 
Deze noord Hollandsche familie heeft in een paar jaar de top op zowel de NPO middaglossing als op de internationale ZLU vluchten op de ochtendlossing, met een rotgang bestormd. Een nationale overwinning, een serie kopprijzen top 10 en top 100 nationaal, een uitpuilende bekerkast, het lijkt niet op te kunnen.
 
Bekend is dat deze heren in Akersloot gebruik maken van verschillende mengelingen, alles naar eigen inzicht. Hierbij staan ook op het menu de Matador Boarding mix, plus een ruim gebruik van de bekende oranje emmer Ocean Gold.
 
Succes heren
 

 
<<< Terug