Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Artikels en nieuws...

Artikels en nieuws...

Hier vindt u informatie over testen met Matador voer en Backs bijproducten, reportages van goede liefhebbers, artikelen over duivenvoeding en topprestaties van liefhebbers.

Op de koffie bij... Jan,Enrico & Wendy Doldersum
30-9-2020

 

Een schitterende zaterdagmiddag in de zon, duiven wachten bij één van de sterkste hokken van de afdeling 9 en absolute nationale topklasse met jonge duiven. Nationale en provinciale kampioenschappen, NPO overwinningen op de dagfond en met jonge duiven, hier staat een professionele aanpak en familie beleving op topniveau.

In Almelo staan Premium Superrui, Premium Start, Premium Athletic, Turbo Extreme en Premium Superkweek voor de hele kolonie het jaar rond op het dagmenu 

 
<<< Terug