Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Artikels en nieuws...

Artikels en nieuws...

Hier vindt u informatie over testen met Matador voer en Backs bijproducten, reportages van goede liefhebbers, artikelen over duivenvoeding en topprestaties van liefhebbers.

Op de koffie bij... Gebroeders Hagens, Achthuizen
20-9-2020

 

Midden jaren ‘90 de gekroonde koningen van de zware fond met legendarische duiven, nationale en internationale overwinningen op hun palmares.


De laatste 4/5 jaar een absolute heropleving van deze topkolonie, wat te denken van dit jaar op Rieux-Minervois (Perpignan) 15e, 22e, 24e, 43e, 63e Nationaal... 16e Nat Pau, 5e NPO Bordeaux, 7e, 21e, 48e, 58e, 62e, 78e, 89e NPO Bergerac-2. 12e NPO Bergerac-1.

Bij de geboeders staan het jaar door: Premium Superrui, Premium Rust, Premium Athletic, Premium Start en Turbo Extreme op het menu van hun favoriete marathonvliegers

 
<<< Terug