Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Artikels en nieuws...

Artikels en nieuws...

Hier vindt u informatie over testen met Matador voer en Backs bijproducten, reportages van goede liefhebbers, artikelen over duivenvoeding en topprestaties van liefhebbers.

Op de koffie bij... Comb van den Berg - Utrecht
18-8-2020

 

Sinds jaar en dag bij de absolute top op de zware fond, middaglossing en op de ZLU. Nationale overwinning, auto's en een gekroond tot de kampioenen van de Afdeling 7 nadat ook de concurrentie van vitesse tot en met de dagfond opgezocht werd.

Familiesport in het midden van de stad op het hoogste niveau.Gilbert & Diana, hun kinderen Mandy en Kevin en daarbij huisvriend Bertie, allemaal fanatisme op de vierkante meter.

Gilbert is gek met de Matador Boardingmix als laatste maaltijden bij de ouden en de jongen, op de zware fond staat uiteraard de Premium Fond op het menu.

 
<<< Terug