Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Artikels en nieuws...

Artikels en nieuws...

Hier vindt u informatie over testen met Matador voer en Backs bijproducten, reportages van goede liefhebbers, artikelen over duivenvoeding en topprestaties van liefhebbers.

Op de koffie bij... Ton Wolvers & Jan van t Oever
7-8-2020

 

Dit jaar bundelden Ton Wolvers en Jan van 't Oever hun krachten op de schitterende locatie en accommodatie in Zwammerdam. In de ijzersterke afdeling 5 wordt de strijd aangegaan met wereldberoemde namen, op het hoogste nivo in Zuid Holland.

Vooral in de laatste drie weken blijkt de nieuwe samenwerking tot geweldige prestaties te leiden, een mooie gelegenheid voor koffie bij de heren:

1 augustus
12 – 17 – 47 – 76 – 78 – 84 NPO Bourges tegen 7,756 duiven (558 km)

25 juli
16 – 30 Afd 5 Pontoise tegen 15,351 duiven (383 km)

18 juli
13 - 78 NPO Vierzon tegen 9,031 duiven (575 km)

In Zwammerdam staan de Matador mengelingen op het menu voor zowel kwekers, jonge duiven als de vliegploeg.

 
<<< Terug