Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Artikels en nieuws...

Artikels en nieuws...

Hier vindt u informatie over testen met Matador voer en Backs bijproducten, reportages van goede liefhebbers, artikelen over duivenvoeding en topprestaties van liefhebbers.

Lunchen met... Gebroeders Dekker Terneuzen
11-2-2020

De broers Frederik en Jan Willem Dekker uit het Zeeuws Vlaamse Terneuzen leggen wekelijks het vuur aan de schoenen van hun provinciale sportgenoten.

Op hun favoriete onderdelen dagfond en meerdaagse fond rijgen ze topuitslag aan topuitslag aan hun palmares of het de gewoonste zaak is. NPO overwinningen en zelfs een nationale sector overwinning, sieren op een rijkbezette kroon van deze nog altijd jonge broeders in de sport.
 
Op het menu staan in Terneuzen, voor zowel de kwekers, jongen en vliegploeg de Matador mengelingen.
 
 
 
Wij zijn overtuigd dat de prijzenkast nog verder uitgebreid zal worden en team Matador wenst de Gebr. Dekker dan ook een geweldig 2020 vliegseizoen.
 
<<< Terug