Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Artikels en nieuws...

Artikels en nieuws...

Hier vindt u informatie over testen met Matador voer en Backs bijproducten, reportages van goede liefhebbers, artikelen over duivenvoeding en topprestaties van liefhebbers.

Luchen met... Carlo Dominicus
13-1-2020

Lunchen met.. Carlo Dominicus

 
 

 
Van jarenlang een chefkok op Michelin ster niveau, naar speler met sterren op de internationals. Zou deze beschrijving voldoen als we het over de ontwikkeling van deze topklasse fondspeler hebben? Als protegé van Piet de Vogel de laatste jaren als een komeet omhoog op de internationale vluchten, zij naam gevreesd door de concurrentie.

Spelend met een geweldige ploeg weduwnaars, op bijzondere hokken die de tand des tijds ver hebben overleefd. Zijn vliegers vinden het prima. Hoog op de daken van het restaurant waar Carlo dé chefkok van dienst is, samen met zijn vader genieten van duivensport op topniveau. Midden in het centrum van Goes, een bijzonder uitzicht over de stad, de aankomsten puur genieten.

Net als de leermeester uit Oude Tonge, al jaren overtuigd gebruiker van de Matador mengelingen in de combinatie 'Premium Super Start' 'Premium Athletic' & 'Premium Turbo Energy' .

Nogmaals bedankt voor de lunch, en veel succes in de toekomst, gaat zeker lukken
 

http://www.carlodominicus.nl/?lang=nl

 
<<< Terug