Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Artikels en nieuws...

Artikels en nieuws...

Hier vindt u informatie over testen met Matador voer en Backs bijproducten, reportages van goede liefhebbers, artikelen over duivenvoeding en topprestaties van liefhebbers.

Op de koffie bij... Maarten Huijsmans, Hoogerheide
19-8-2019

Op bezoek bij het Brabantse tophok: Maarten Huijsmans, Hoogerheide. 

In 2018 al gekroond tot Generaal Grootmeester Midfond, en in de voorlopige eindstand is de hoogste podiumpositie op de Generaal Grootmeesters Midfond 2019 alweer een prooi voor deze absolute grootmeester

Maarten gebruikt naast zijn reguliere voermengeling ook de 'Matador Turbo Energy' mengeling als hij zwaardere vluchten verwacht, daarnaast verstrekt hij dagelijks de mineraal mengeling 'Ocean Gold' van Matador.

Namens team Matador van harte gefeliciteerd met je geweldige topprestaties.

 

 

 

 
<<< Terug