Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Artikels en nieuws...

Artikels en nieuws...

Hier vindt u informatie over testen met Matador voer en Backs bijproducten, reportages van goede liefhebbers, artikelen over duivenvoeding en topprestaties van liefhebbers.

Generaal Grootmeesters 2018
20-12-2018

Hallo sportvriendinnen en sportvrienden,

In 2018 hebben wij als Matador - Backs het sponsorschap van de Generaal Grootmeesters van Het Spoor der Kampioenen op ons genomen. Een prachtig kampioenschap open voor iedere duivenhouder in Nederland, met ruimte voor specialisten evenals de spelers die voor generale kampioenschappen gaan. 

Op zaterdag 15 december hebben wij de nationale kampioenen van de 7 disciplines vn de Generaal Grootmeester Kampioenschappen mogen huldingen in de Cantharel in Apeldoorn

Generaal Grootmeesters Vitesse 2018

Generaal Grootmeesters Midfond 2018

Generaal Grootmeesters dagfond 2018

Generaal Grootmeesters marathon 2018

Generaal Grootmeesters ZLU 2018

Generaal Grootmeesters Jonge duiven 2018

Generaal Grootmeesters Natour 2018

 

 
<<< Terug