Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Artikels en nieuws...

Artikels en nieuws...

Hier vindt u informatie over testen met Matador voer en Backs bijproducten, reportages van goede liefhebbers, artikelen over duivenvoeding en topprestaties van liefhebbers.

Kees Nijeboer - Nationale topper op de dagfond
8-2-2018

Deze frisse donderdag op de koffie bij Kees Nijeboer uit het buurtschap De Pollen, even ten noorden van Almelo. Dagfondtopper die in een sneltreinvaart een erelijst bij elkaar aan het racen is, waar menigeen alleen maar van mag dromen Een geweldige kolonie met uitzonderlijke duiven die in een paar jaar 1e Nat. Troyes sect3, 1e NPO Issoudun, 1e Mantes La Jolie, 1e NPO Sens, 4e nationale asduif Dagfond, en in 2017 de erelijst opleukte met 3e NPO Bourges, 5e NPO Bourges en 3e NPO Issoudun. Dit seizoen gekroond als dagfondkampioen van de afdeling 9, een van de grootste afdelingen met meer dan 2300 leden. Kees is al jarenlang een fanatiek gebruiker van de Matador Premium lijn. Hou deze kampioen in de gaten, zijn erelijst is nog lang niet compleet, zijn winnersmentaliteit zorgt daar wel voor

 

 
<<< Terug