Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Artikels en nieuws...

Artikels en nieuws...

Hier vindt u informatie over testen met Matador voer en Backs bijproducten, reportages van goede liefhebbers, artikelen over duivenvoeding en topprestaties van liefhebbers.

Piet de Vogel internationale topper op de zware fond
1-2-2018

Op bezoek bij Piet de Vogel in Oude Tonge, wereldberoemd om zijn topprestaties op de zware fond, en grootverzamelaar van Nationale asduiven op de ZLU vluchten op eigen hokken. Achter zijn succes geen grote kolonie, maar 7 meter hok waar het allemaal op moet gebeuren, kwaliteit regeerd hier op het Goerree Overflakke. Zo dicht mogelijk bij de natuur, een basis van alleen topduiven en een geweldig systeem. Piet is al jaren verfent gebruiken van het Matador Premium assortiment. 

In de voorbereidingvluchten zijn het Premium Start samen de Premium Vliegmengeling (binnenkort vernieuwd). Dichter naar de internationale marathons wordt overgestapt wordt naar een lange periode op Superstart om maar zo licht mogelijk te blijven en hard mogelijk te trainen. Gevolgd door een korte periode metabolisme ondersteunen middels de Premium Fond of Vliegmengeling, in de laatste dagen toe wordt het percentage vet verhoogd met Turbo Energy en of de HE mengeling. Daarnaast voorziet hij de vliegploeg met zijn eigen unieke PE korrel. 

 

 
<<< Terug