Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Artikels en nieuws...

Artikels en nieuws...

Hier vindt u informatie over testen met Matador voer en Backs bijproducten, reportages van goede liefhebbers, artikelen over duivenvoeding en topprestaties van liefhebbers.

Op de koffie bij Tjitte de Vries
14-1-2018

Combinatie Tjitte & Lesley de Vries - Tietjerk

In de koude januari op bezoek bij Tjitte de Vries in het Friese Tietjerk, een klein plaatsje net boven Leeuwarden. Al jaren een vaste waarde bij de kampioenen in het ACG, provinciale toppers en ook de beste jonge duif van Nederland in recente jaren. 

Een der laatste echte nestspelers met oude duiven, tussen al het weduwnaars en weduwduivinnen geweld, al jaren een vervent aanhanger van het Matador systeem. 

 

 
<<< Terug