Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Artikels en nieuws...

Artikels en nieuws...

Hier vindt u informatie over testen met Matador voer en Backs bijproducten, reportages van goede liefhebbers, artikelen over duivenvoeding en topprestaties van liefhebbers.

Nieuw Jaar Nieuwe Mengeling
8-1-2018

We zijn het midden van de winter inmiddels alweer gepasseerd en gaan weer richting de zonnig maanden, mooie vooruitzichten. De duivenmelkers van de lagen landen zijn veelal druk in de voorbereiding naar het nieuwe vliegseizoen 2018. Een groot aantal hebben de kweekduiven alweer bij elkaar gezet, uitkijkend naar jonge kampioenen die in gedachte de hokken gaan bevolken.

Bij Matador hebben we ook niet stilgezeten, immers, de ontwikkelingen gaan altijd door. Achter de schermen zijn we druk bezig geweest om te kijken hoe we ons voer blijvend kunnen verbeteren. Uren puzzelen en vele hersensbrekens verder hebben twee nieuwe, geoptimaliseerde mengelingen gebracht, waarmee onze wedstrijdduiven nog beter aan de start gebracht kunnen worden.


In februari gaan we deze nieuwe mengeling presenteren, hieraan gekoppeld komen we met een actie voor het vliegseizoen.


 En, ben je al nieuwsgierig?  
 

 
<<< Terug