Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Historie

Historie

Op 1 maart 1939 werd Matador dor Ludwig Burchard opgericht. Sinds 1968 werd volledig omgeschakeld op voeding voor hobbydieren. Men richtte zich met name op postduiven, vogels en knaagdieren.

Matador richt zich in de eerste plaats op kwaliteit. Zo kon zij in korte tijd wereldwijd een goede naam opbouwen.

Het schoningsproces geschiedt uitsluitend op natuurlijke wijze. Daar komen geen stofbindende middelen zoals oliƫn of paraffine aan te pas. De moderne machines zien kans om de producten optimaal te reinigen. Matador richt zich de laatste tijd vooral op wetenschappelijke ontwikkelingen die vervolgens eerst uitgebreid in de praktijk wordt getest. Daardoor kan men zeggen dat door ervaring, kennis en prestatie een succesformule tot stand is gekomen.