Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Topprestaties

Topprestaties

Topprestaties op de duivenvluchten van liefhebbers die Matador duivenvoeding het beste vinden voor hun duiven. Uitzonderlijke prestaties van liefhebbers kunt u op deze pagina vinden.
Harry Luinge Coevorden wint 1e Teletekstvlucht Lommel afdeling 10 Zuid
12-8-2008

De duiven van Harrry  en Ina zijn goed op dreef. Ze zijn de laatste weken niet uit de eerste 10 geweest in Rayon 10 van afdeling 10. Harry speelt samen met zijn vriendin de pannen van het dak en eigenlijk is vriendin Ina volledig verantwoordelijk voor deze prestaties. Een vrouw op het hok bij de jonge duiven, dat is altijd een goed idee.

De NL08-2074211 won de vanaf Lommel tegen meer dan 12.000 ingekorfde duiven. De duif werd gekweekt op het kweekhok van Herman Strikkers. Herman is de eigenaar van het duivensportcentrum “Traseco”.

De duiven op het hok van Harry komen uit lijnen van Jan de Ruiter, Teuge, Geert Munnik,Noordbroek - Comb. Doornebal-Kobessen, Didam (ras C&G Koopman) en Frans Zwols uit Gramsbergen.

Naast deze fantastische prestatie werden Harry en Ina ook nog eens jonge duiven kampioen in de eigen vereniging.

We feliciteren jullie van harte met deze prachtige prestaties.

 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug