Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Topprestaties

Topprestaties

Topprestaties op de duivenvluchten van liefhebbers die Matador duivenvoeding het beste vinden voor hun duiven. Uitzonderlijke prestaties van liefhebbers kunt u op deze pagina vinden.
Ron Gerrits Nijeveen wint 1e Nat. Bergerac sector 4
28-7-2008

 

“De duiven? Die zijn er wel. Maar nu heb ik het laatste stukje van de puzzel gevonden en dat zit hem in de voeding”aldus Ron Gerrits. Dat neemt natuurlijk niet weg, dat voor een eerst Nationaal Bergerac ook een beetje geluk komt kijken. Het is genieten voor Ron. Een echte liefhebber die ook nog eens veel voor anderen doet.  

Met een snelheid van 959 m p.m wint de NL2006-1608868 nu de 1e Nationaal, sector 4 van Bergerac Drie weken geleden was deze duivin ook al heel vroeg op Montauban en dan nog even Bergerac erachteraan. Gewoon grote klasse!!!
Ron, van harte gefeliciteerd.

 
Willem Mulder
 
<<< Terug