Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Topprestaties

Topprestaties

Topprestaties op de duivenvluchten van liefhebbers die Matador duivenvoeding het beste vinden voor hun duiven. Uitzonderlijke prestaties van liefhebbers kunt u op deze pagina vinden.
Portret van Kees Deinema uit Zwolle
21-7-2008

 

In 1966 zegde hij de duivensport vaarwel. In september 2004 is hij weer als herintreder begonnen met duiven. Eerst met wat late jongen van K. van de Woude en Warner Ramaker. Later werden er wat duiven bijgehaald bij Anton Franck uit Zevenaar, Eppe Bodde uit Winschoten en Jan en Nico Voskamp uit Diepenveen.

Tijdens het seizoen werd vorig jaar begonnen met het Matador voerschema. Er werd toen 2 maal een eerste in de vereniging gespeeld.
Dit jaar ging het fantastisch. Tot nu toe werd 6 maal bij de eerste 10 van regio 2 van de Gou gespeeld. en 3 maal een teletekstvermelding gehaald. Maar ja, het gaat gewoon door bij Kees….afgelopen weekend wilt u weten? 1e op Chateauroux in ZCC Zwolle. 

Voor vitesse  midfond en fond zijn 14 weduwnaars op het hok aanwezig. Doe dat maar eens na. 38 jaar geen duif gezien en dan zo terugkomen. Dat verdient een groot compliment.

 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug