Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Topprestaties

Topprestaties

Topprestaties op de duivenvluchten van liefhebbers die Matador duivenvoeding het beste vinden voor hun duiven. Uitzonderlijke prestaties van liefhebbers kunt u op deze pagina vinden.
Kathy Lotterman wint 1e Nationaal Frankfurt a.d. Oder sector 4
21-7-2008

Kathy, dochter van Jan Lotterman uit Nieuw Amsterdam speelt al enkele jaren met de duiven en niet zonder succes. Vader Jan is met vakantie in Italie en Kathy doet de duiven. Dit is nou de tweede keer dat ik er niet bij ben als we een eerste op teletekst vliegen meld Jan als ik hem via de mobiel feliciteer. Geweldig wat een prachtige prestatie. En...dit keer de foto van dochter Kathy op de Matador site.

 
Willem Mulder
 
<<< Terug