Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Topprestaties

Topprestaties

Topprestaties op de duivenvluchten van liefhebbers die Matador duivenvoeding het beste vinden voor hun duiven. Uitzonderlijke prestaties van liefhebbers kunt u op deze pagina vinden.
Gert van den Boogaard Rijen wint Blois Afdeling 2 Midden-Nederland.
15-6-2008

Met een gang op de ketting van maar liefst 1366 meter per minuut werd de blauwe doffer van Gert als eerste afgevlagd in afdeling 2. 1e Nationaal Blois afd 2. Nou is Gert al jaren bezig de absolute top te bereiken en hij zit er al heel dicht tegenaan. Vaak is hij in de regio de te kloppen man. En nu is het dan zover: de eerste op een Nationaal concours.

Gert, van harte gefeliciteerd.


 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug