Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Topprestaties

Topprestaties

Topprestaties op de duivenvluchten van liefhebbers die Matador duivenvoeding het beste vinden voor hun duiven. Uitzonderlijke prestaties van liefhebbers kunt u op deze pagina vinden.
Arjan Beens Genemuiden weer aan de top op Limoges en St.Vincent
16-6-2008

Na een super seizoen te hebben gedraaid in 2007 is de start voor 2008 voor Arjan Beens Genemuiden ook weer super geweest. Hadden we vorig jaar vaak “last”van wind mee, dit jaar ziet dat er tot nu toe heel anders uit. Je moet dus een brede ploeg duiven hebben om elk jaar weer te kunnen presteren. En dat doet Arjan. Want tot nu toe werden de volgende prestaties gehaald:

Nat.Limoges 2e en 6e Nationaal Sector 3.
Nat. St.Vincent 2e Nationaal Sector 3.

Echt super resultaten. Van harte gefeliciteerd

 
Willem Mulder
 
<<< Terug