Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Topprestaties

Topprestaties

Topprestaties op de duivenvluchten van liefhebbers die Matador duivenvoeding het beste vinden voor hun duiven. Uitzonderlijke prestaties van liefhebbers kunt u op deze pagina vinden.
Martin Halie Zwagerbosch maakt werelduitslag op klasieker Orleans Saran
8-6-2008

Met 43 km verder vliegen (N-O) dan de winnaar van afdeling 11 maakte Martin Halie wederom  een topuitslag met teletekstvermelding op de klassieker Orleans Saran voor oude duiven. In de afdeling 11 bezet hij de plaatsen 4 en 7 (7 bij de eerste 100) en in eigen rayon is het haast een genante vertoning met 16 duiven (van 44 gespeelde) bij de eerste 100. Daar begint Martin met de 2, 3, 6, 8, 9, 13, 25 etc. op over de eigen vereniging maar liever te zwijgen. Ongelofelijk Het lijkt wel een Koopman uitslag maar dan in het sterke gedeelte van Friesland. Martin, van harte gefeliciteerd met deze knaller van de maand. (Foto volgt).

 
Willem Mulder
 
<<< Terug