Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Topprestaties

Topprestaties

Topprestaties op de duivenvluchten van liefhebbers die Matador duivenvoeding het beste vinden voor hun duiven. Uitzonderlijke prestaties van liefhebbers kunt u op deze pagina vinden.
Paul en Jelle Roziers Berlaar Belgie delen 1e klap uit op Bourges Nationaal
7-6-2008

Met een 1e Nationaal in Zone B en 5e van heel Belgie was een prestatie van formaat. Temeer omdat de vroegste duiven door de wind in de westelijk regionen waren beland. De winnende duif in zone B lag provinciaal 7 minuten los en dat dwingt veel respect af.  Mannen, van harte gefeliciteerd met deze super uitslag!!

Matador domineerde overigens deze zware kopwind vlucht door  (voor zover ons bekend) met 27 "Matador duiven" te eindigen bij de eerste 100 Nationaal in Belgie! 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug