Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Topprestaties

Topprestaties

Topprestaties op de duivenvluchten van liefhebbers die Matador duivenvoeding het beste vinden voor hun duiven. Uitzonderlijke prestaties van liefhebbers kunt u op deze pagina vinden.
Jelle en Paul Roziers Berlaar: 2e Nationaal en 1e Provinciaal op Bourges J.D.
4-2-2008

Vader Paul en zoon Jelle Roziers hadden de jonge duiven er optimaal voor staan. Dat is echter nog lang niet altijd een garantie voor een top uitslag. Maar op de eerste Nationaal Bourges was het hier wel meteen raak. Een 2e Nationaal (definitief) en dan ook nog even de 58e, 77e en 99e  Nationaal draaien is een prestatie van formaat  (nog niet definitief). 

Vooral Jelle is druk met de duiven. Op de Taverne "de Laarhoeve" zitten de duiven en hier wordt elk weekend met veel liefhebbers nagepraat over de vluchten en de duivensport in het algemeen. Jelle is een geweldige promotor van Matador duivenvoeders en dat doet hij met veel succes. Kijk maar eens naar al die eerste Provinciale winnaars uit Berlaar. Mannen, van harte gefeliciteerd met deze super prestatie.

Op de Olympiade in Oostende: Jelle Roziers in gesprek met voedingsadviseur Willem Mulder

 
<<< Terug