Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwe ontwikkelingen

Hier vindt u informatie over nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten. Tevens kunt u hier resultaten vinden van testen met o.a. Matador duivenvoer of andere toevoegingen, die bij de duiven van verschillende liefhebbers zijn gedaan.
Lopende testen 2009
2-7-2009

Beste liefhebbers,

Dit seizoen worden weer verschillende producten uitgetest.

Zuurstof opname.
Allereerst een product voor de zware fond en overnachtvluchten testen we een product, dat de zuurstof beter opneemt in de mytochondrien. Zodoende kan er meer zuurstof worden opgenomen en zal het uithoudingsvermogen verbeteren. We hebben daarvoor fondspelers en overnachtfond spelers geselecteerd.

Conditie verbetering.
Het nu bestaande product Reise Form is verbeterd en wordt nu op verschillende hokken uitgetest. Het is verrijkt met een natuurlijk middel die de bovenste luchtwegen openhoudt. Verder zitten er 4 verschillende antyoxidanten in die elkaar steeds weer versterken. Doel is de cellen optimaal te beschermen tegen oxidatie. Verder voedingsstoffen zoals een zeer hoogwaardig eiwit, hoogwaardige mineralen, mannan oligosachariden (MOS) om de E-Coli op natuurlijke wijze te verwijderen uit het lichaam, vitamines, sporenelementen in zeer hoogwaardige vorm om de extreme belasting van duiven het hoofd te kunnen bieden.

Voer.
We testen ook hier steeds verder om de tekorten uit de granen op een zeer specifieke wijze te kunnen aanvullen, zonder gebruik te maken van kunstkorrels etc. 

 
<<< Terug