Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e Limoges afd. 7 voor E van den Brakel en zonen uit Soest.
7-9-2016


Evert, Erik en Jos van den Brakel uit Soest.

Afgelopen weekend was het slot van het marathonduivenseizoen in Nederland. Traditioneel is dat de vlucht van Limoges. 

Evert van den Brakel had de duiven goed en de eerste van afdeling 7 Midden Nederland streek neer op het hok van deze combinatie. De NL15-1543866 bleek bijna alle duiven van Limoges te snel af te zijn. Hij werd 2e Nationaal Limoges van geheel Nederland, wat een geweldige prestatie is.

Nou dat is genieten natuurlijk want dat zullen weinigen hen na doen. Deze duif werd ´s morgens om 8:24 uur geklokt op een afstand van 758 km.

De combinatie bestaat uit vader Evert en zijn twee zonen Erik en Jos. Duivensport is in deze familie een echte familiesport. Zij staan ook altijd klaar voor de vereniging. In de duivenvereniging was opa Joop zeer lang voorzitter. Nu is dat kleinzoon Eric- die ook lange tijd belast was met de lossingen van de duiven. 

Al vanaf het eerste begin dat Matador in Nederland kwam, wordt dit voer door deze combinatie gevoerd. Dan kun je spreken over hele trouwe klanten. En daarom verdienen zij ook een extra pluim.

Evert, Erik en Jos, van harte gefeliciteerd met jullie schitterende overwinning!!  

 
Willem Mulder
 
<<< Terug