Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Super presatie van Jos Wevers uit Langeveld op Chateauroux
2-8-2016

 

Jos Wevers uit Langeveld. heeft op de nationale wedvlucht  Chateauroux een super- prestatie geleverd. Hij werd eerste van sector 1 in de rubriek "Beste hokprestaties". Overigens de gemiddelde score van het aantal punten dat zijn duiven op deze vlucht hebben behaald was het hoogst van alle liefhebbers van heel Nederland.
 
Jos is een fervent liefhebber die sinds een heel aantal jaren naar volle tevredenheid aanhanger is van de Matador mengelingen. Regelmatig heeft hij voor advies contact hierover met Willem Mulder. Jos is iemand die de laatste jaren op alle niveaus (kring, rayon en afdeling) op de disciplines vitesse, maar vooral op de midfond bovenmatig goed presteert.

Hij heeft in 2016 weer de kampioensduif midfond in de kring. De resultaten van deze duif op hogere niveaus zijn nog niet bekend. Jos vliegt regelmatig met en serie duiven aan de kop (zie uitslagen compuclub). Twee jaar geleden had Jos de 25e beste midfonddoffer van Nederland, om nog maar een wapenfeit te noemen.

                                      
Overigens: bij zijn voerleverancier Peter Wagenmakers uit Roosendaal is Jos, die bekend staat als een markant type, ook al enkele jaren een trouwe klant. Bij Peter Wagemakers kun je bijna niet misgrijpen. Daar is enorm veel op voorraad wat de duivenliefhebber wenst. Zeker de moeite waard er eens een kijkje te nemen!!

Fantastisch gedaan Jos!! Ga zo door!

 
Willem Mulder
 
<<< Terug