Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e NPO Le Mans afd.6 voor Dave van Zon uit Amsterdam
1-8-2016

Dave van Zon uit Amsterdam was in 2015 al beste dagfondliefhebber van Nederland aangewezen en wist ook nog een 1e. NPO Argenton te scoren in afd.6. Het bleef er niet bij want elk jaar wordt hier enorm gepresteerd.  

Dit jaar gaat Dave van Zon gewoon door en op 22 juli was het weer raak: 1e NPO Le Mans. De winnende duif was een witpen doffer NL15-1555602.

Dat was het dan? Nee hoor! Tevens had hij de beste hokprestatie van Noord Holland. Van de 27 gezette duiven kwamen er maar liefst 19 in de prijzen. En niet achter in de uitslag: 1e, 6e, 19e, 27e, 34e, 43e etc....
 
Hartelijk gefeliciteerd met dit mooie resultaat!
 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug