Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e NPO Heusden - Zolder afd. 10 Noord voor comb. Snijder - Mulder uit Vries
13-6-2016

Combinatie Snijder - Mulder.

De weersomstandigheden in België en Frankrijk houden momenteel niet te wensen over. Daardoor worden de duiven al weken op een kortere afstand gelost. Het is goed dat de afdeling hier rekening mee houdt. Alleen zo blijven er voldoende duiven over om de opvolgende week weer in te korven.

Ook deze week werd gekozen voor een “NPO Fondvlucht” vanuit Heusden – Zolder. Maar op een afstand van 241 km kun je niet meer van fond spreken natuurlijk. De winnaar was de NL 15-4764060. Een jaarling duif van het hok van combinatie Snijder – Mulder….

Vreemd om zo iets over je eigen combinatie te schrijven…. De goede zorgen komen van mijn hokmaatje Tonny, die ze weer prima verzorgde.

Van harte gefeliciteerd!
 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug