Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e en 2e Nat. Argenton Noordelijke Unie : Team Hooymans uit Kerkdriel
7-8-2015

Team Jan Hooymans uit Kerkdriel bestaat uit Jan Hooymans, Mario Bambacht en Chris van de Wetering.  

Op zaterdag 3 augustus was het dan weer zover. Na de 1e NPO op Bourges was het nu Argenton. Het was een attactievlucht van de Noordelijke Unie. Er werden 42 duiven ingekorfd Helaas viel de deelname wat tegen.

De afdelingen 7-8-9-10-11-12 gingen om 7:30 tegelijk los. Totaal werden er 2.916 duiven ingekorfd, waarvan er 1730 coursten voor de N.U. Vanwege de kopwind moesten we rekening houden met zo´n 9½ tot 10 uur vliegen.
Op 16:42 kwamen er 2 doffers uit de goede richting met een noodgang op het hok afgesneld. Het waren de NL 14-1209212, favoriet van Mario en de NL 13-1395110, favoriet van Chris.
Het team Jan Hooymans pakte de zege met een 1e en 2e Nationaal Noordelijke Unie.


Mannen, van harte gefeliciteerd. We zien jullie graag terug bij de uitreiking van de Matador Awards. 
 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug