Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e NPO Bourges afd.7 voor Jan Hooymans Kerkdriel.
13-7-2015

Het moet ergens in mei geweest zijn dat ik samen met Dick Vogelzang vertrok naar Kerkdriel. We kwamen aan bij een prachtige accomedatie op een uitgestrekt landgoed.

De twee verzorgers waren Mario Bambacht, Christiaan van de Wetering en eigenaar van het gehele landgoed  Jan Hooymans.

Allereerst was er koffie en werd er gesproken over de voorbereidingen van de NPO vluchten. Daarna was het tijd om de hokken en de duiven te bewonderen.

Een dikke maand later was het dan zo ver. Na al 2 x teletekst werd nu de hoogste trede gehaald. En wel op een vlucht met naam: 1e NPO Bourges! Duivin Alyda was niet te kloppen door de rest en werd om 14.41 uur afgevlagd.

 

Fantastisch gedaan!

 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug