Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e NPO Vierzon voor Jan van t Oever en Frans van der Laan uit Lisse
30-3-2015

Trouwe klanten hebben bij Matador altijd een streepje voor. 
Zeker als zij al 4/5 jaar trouwe volgelingen zijn van de vliegplannen met het daarbij horende voer.
Inmiddels volgen al vele liefhebbers hun raad op om Matador te gaan voeren en niet zonder succes.
 
Jan van`t Oever en Frans van der Laan hebben al 4 jaar een combinatie en hebben sindsdien vele kampioenschappen behaald. Daarbij noteerden zij vanaf 2011 de nodige teletekst noteringen: 17 stuks!
Afgelopen seizoen nog 6x waarvan een 1e NPO van Vierzon in afd 12, de Kuststrook. De winnende duif was de NL2013-1154363, een laat jong.

Jan kocht de moeder van deze duivin vorig jaar op een verkoop  in Steenbergen van de Combinatie Melis-Van de Weijer uit Westkapelle. In eerste instantie wilde deze duivin niet koppelen maar uiteindelijk hadden Jan en Frans toch 2 jongen van haar samen met hun zeer bekende Nooteboom doffer. 

Een super mooi resultaat over de afgelopen jaren!!

 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug