Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e NPO Morlincourt afd.11 voor Tj en J Elzinga Harkema.
23-9-2014

Tjeerd en Jouke Elzinga uit Harkema
 
Nou dat was nog eens een seizoen. Eentje om niet snel te vergeten. Want wie kan er zeggen maar liefst 2 x een 1e NPO te hebben gewonnen in een en hetzelfde duivenseizien? Teerdj en Jouke Elzinga kunnen dat en dat zijn zeer grote uitzonderingen. Alleen door hele goede duiven te hebben, steeds te vernieuwen, een top hok, de juiste verzorging en motivatie kunnen hiervoor zorgen. Maar dan nog… dan nog is het geen garantie. Een beetje geluk heb je ook nodig. Dat weten we allemaal.
 
Tjeerd en Jouke.schrijven dit jaar Châlon / en / Champagne en Morlincourt op hun naam. De laatste met de NL 14-4260015.  Deze duivin vloog een week eerder ook al een 29e La Louviére tegen zo´n 8000 duiven en 14 dagen eerder een 39e Weert tegen 14,501 duiven…. Nou?  neidwaan
 
Fan herte lokwinske!!

 
Willem Mulder
 
<<< Terug