Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e Nationaal Troyes sector 3 voor Kees Nijeboer uit De Pollen.
23-9-2014

Ook hier een prachtige afsluiting van het duivenseizoen 2014. Beter kan niet zou je toch zeggen.  Pas na 11.00 uur werden de 17.351 duiven gelost in deze sector. Rijkelijk laat dus en met een naar NO draaiende wind ook niet gemakkelijk. ´s Avonds bleken de prijzen nog lang niet verdeeld te zijn. 

De snelste duif viel in afdeling 9 en ook nog erg noordelijk, wat best wel opmerkelijk mag worden genoemd. De “Kleine Sola” NL 14 / 1578572 tr4of zich er weinig van aan. Ze was er gewoon en ging er met de hoofdprijs vandoor!! Kees Nijeboer won daarmee dus de 1e Nationaal Troyes sector 3.
 
Kees, van harte gefeliciteerd!!
Super gedaan!
 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug