Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e, 3e en 7e NPO Bourges afd. 5 voor T. Dijk en Zn uit Alblasserdam
8-8-2014

Zoals elk jaar schiet er wel eens een liefhebber door, waarvan we niet weten of deze Matador aan de basis heeft gevoerd. Gelukkig melden de mensen zich ook zelf en dat is natuurlijk erg fijn. Van T. Dijk en Zn uit Alblasserdam kreeg ik zodoende ook een e/mail.

Nou.... zulke resultaten liegen er niet om: T.Dijk & Zn Alblasserdam eisen op de eerste dagfondvlucht Bourges in  afdeling 5 Zuid -Holland tegen een deelnemersveld van 16.923 duiven de plaatsen 1 , 3 en 7 NPO op .

De NL12-1608050 kwam als eerst over de streep. Deze prestatie is behaald door toediening van de Matador producten namelijk ; Start ,Vlieg ,Fond en Turbo Energy. Aldus de combinatie T. Dijk en Zn.

Een ongekende prestatie!! Van harte gefeliciteerd! 
 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug