Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e Nationaal Cahors sector 3 voor Henk de Bree uit Soest.
4-8-2014

De snelste duif van heel Nederland zit in Soest. Ongelofelijk! Dat was in ieder geval het eindresultaat van de vlucht van Cahors. Voor de mensen met een slecht aardrijkskunde cijfer op school: Soest ligt vlak bij Amersfoort in het midden van ons land.

De winnaar is de NL11-1554865 kras duivin die op 10 dagen eieren werd gespeeld. Henk heeft zijn sporen al ruimschoots verdiend in de duivensport. Welke fondliefhebber kent niet Henk de Bree uit Soest. Dat is een begrip in de duivensport. Henk heeft, ondanks zijn leeftijd  nog steeds het fanatisme om te winnen. Een winnaarmentaliteit dus, die nodig is om topprestaties neer te kunnen zetten.  

De melding kreeg ik door van onze dealer uit Soest: Jan Croon van duivenspeciaalzaak “ De Vijf Kronen”. Jan Kroon is erg begaan met de duivensport en zodoende komen daar vele liefhebbers om er onder het genot van een bakje koffie even bij te kletsen. Je kunt hier dan ook voor alles terecht op het gebied van de duivensport.

Henk, van harte gefeliciteerd met deze prachtige overwinning. We zullen je bijschrijven voor de uitreiking van de prachtige Matador Award.  
 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug