Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e NPO Sens afd.6 Noord voor comb. Bleeker uit St. Pancras
28-7-2014

Uit het Spoor der Kampioenen zag ik de heren Bleeker staan met een dikke leren jas nog aan. Die foto zal wel eerder gemaakt zijn, want met de vlucht van Sens was het bloedje heet. Hier en daar gingen de temperaturen naar wel 34 graden. Nou zal dat in Nooord Holland niet het geval zijn geweest maar toch…


De combinatie Bleeker uit St. Pancras was tot voor kort nog niet zo bedreven op de dagfond, maar kwamen toch steeds beter voor de dag. De NL 12-1493482 pakte de concurrentie de eerste plaats voor de neus weg. Ook broertje 483 zorgde al voor een teletekst podiumplaats op Vierzon.


Mannen, van harte gefeliciteerd!
 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug