Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e NPO Chalons en Champagne afd. 10 Noord voor Peter en Anita Wiersema Godlinze.
28-7-2014


Het warme weer was voor velen lastig. Voor de duiven van Peter en Anita viel dat nogal mee.  De duiven waren wel teruggezet naar Chalons en Champagne, gezien de hoge temperaturen, maat rond de klok van 13.08 melde zich de eerste duif op de klep. Tien minuten later was nummer twee ook al thguis en samen waren die goed voor een 1e en 2e NPO dagfond Chalons en Chamgange in de afdeling 10 Noord. De "champagne" of zoiets zal die dag wel rijkelijk hebben gevloeid!!


De NL 13-1300745 duivin kwam als pieper aangevlogen vanuit Zeeland. Het bleek van hele goede afstamming te zijn en dat heeft ze ook laten zien op deze hete fondvlucht.
Peter en Anita, van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie. 
 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug