Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e NPO Chalons en Champagn afd. 10 voor Roel Veldman uit Staphorst .
23-7-2014

Familie Veldman Staphorst.

De eerste 5 duiven van deze afdeling liggen wel heel dicht bij elkaar. Ondanks de warmte en de Zuidoosten wind weten ze zich in de top van de uitslag de klasseren. Bijzonder was ook dat van die 5 eersten en 4 duiven bij waren die met Matador worden gevoerd.

Natuurlijk kan er maar 1 de beste zijn en dat was deze keer Roel Veldman uit Staphorst. Roel won dit jaar al een 1e NPO  en dan kun je wel spreken van een topseizoen, als dat nog een keer lukt.

Voor Roel is het zo wie zo een topjaar, want hij won ook al de 2e vitesse vlucht vanuit Gennep tegen ruim 11.000 duiven!

Roel, van harte gefeliciteerd met deze super overwinning!!
 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug