Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e NPO Gien afd.8 Zuid voor comb. Kampert – Meerveld uit Ederveen.
4-6-2014


De combinatie Kampert – Meerveld is een nog vrij nieuwe combinatie in de duivensport en bestaat uit Johnny Kampert, zoon Rico en schoonvader Kees Meerveld. Johnny schafte de sierduiven af en begon met postduiven te vliegen. Doordat hij een druk bestaan leeft, neemt schoonvader de zorg van de duiven grotendeels voor zijn rekening. Ook zoon Rico heeft zijn taken binnen de combinatie en speelt daarnaast ook nog in de jeugdcompetitie. 

Alhoewel de resultaten tijdens de eerste vluchten niet echt spectaculair waren, bleken de duiven voor de eerste NPO Fondvlucht wel degelijk gemotiveerd. Want al snel bleek, dat  de eerste gemelde duif bijzonder vroeg was. Het was de jaarling doffer NL 13-1042531 en zo werd Ederveen mooi op de kaart gezet met een 1e NPO Gien in afd. 8 Zuid. 

Allemaal heel hartelijk gefeliciteerd.    

 
Willem Mulder
 
<<< Terug