Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e NPO Sezanne afd. 10 voor Dick Vogelzang Staphorst
24-5-2014

Dick Vogelzang Staphorst met zijn twee dochters. 

De kop is er af. De eerste NPO fondvlucht zit er op. De duiven van Dick Vogelzang kwamen elke week al beter en dan is het de 24e mei van 2014. Het wachten is begonnen. Dick krijgt een duif en dan een kwartier later de tweede. Eerst denk je nog, "ze komen niet vlot af. Maar dan realiseer je je, dat het ook wel eens een hele vroege kon zijn".

En ja hoor, daar is de melding op de meldingsite van de afdeling 10. En de duif van Dick blijft maar bovenaan staan.

De 1e NPO van afdeling 10 Zuid... ook in Noord komen ze niet aan de 1746 meter.

Dick vliegt van een nieuw hok. De adviezen over de verluchting van Bennie van Dijk uit Westerhaar werden ter harte genomen en zie daar het resultaat. Dick is tevens succesvol importeur van Matador duivenvoer voor Nederland en België. Daar is hij als maar drukker mee en heeft dan eigenlijk te weinig tijd voor de duiven. Maar goed, het is dan toch maar even gelukt!!

Dick van harte gefeliciteerd!!  

 
Willem Mulder
 
<<< Terug