Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Matador en Backs steunen Artsen zonder grenzen voor de Filippijnen
18-12-2013

Toen we van de tragische ramp in de Filippijnen hoorden ( door de tyfoon "Haijan"), hebben we besloten mee te doen aan de Kerstactie. Hiermee ondersteunen we de mensen, die familie en huis en haard verloren, door middel van een donatie te doen aan de organisatie "Artsen zonder Grenzen" .

Wij hopen, dat we daarmee een handje kunnen helpen. 

Waarom via deze organisatie?

  "Artsen Zonder Grenzen" biedt medische noodhulp in crisis- en oorlogsgebieden en natuurrampen wereldwijd. De internationale organisatie helpt snel, effectief en onbureaucratisch - zonder te vragen om afstamming, godsdienst of politieke overtuigingen van de mensen die getroffen zijn.

Wij wensen u een gezegende Kerst en een gelukkig, voorspoedig en gezond 2014 toe.

Claudia en Michael Backs.

 
Willem Mulder
 
<<< Terug