Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Nieuwe Matador dealer in Appingedam
4-11-2013

De keurig opgebouwde verkopen van Matador duivenvoeders door TroParKan  te Appingedam zal worden voortgezet door de familie Lagerweij en Nieveen. Zij zijn de eigenaren van Pegasus Ruitersport.

Ook zij werden getroffen door de afbraak van hun winkelcentrum. Maar zij vonden tijdig een prachtig pand, gelegen aan Zwet 39 te Appingedam. Een mooie lokatie vlak bij de snelweg N 33. Bij de afrit vanaf Veendam richting Delfzijl en na ongeveer 100 meter direct links.


In het prachtige pand is de ruitersport uitgebreid met diervoeders. Zo kunt u hier nu ook terecht voor voer en bijproducten van uw hond, kat, vogel, cavia en natuurlijk alles op het gebied van de duivensport. Zeker een bezoek waard!!

Meer over Pegasus vindt u op  www.pegasusappingedam.nl
Het telefoonnummer is: 0596-620904.

 
Willem Mulder
 
<<< Terug