Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e NPO Morlincourt afd. 7 Noord voor Steven van Breemen uit Hilversum
20-8-2013

Steven en Marijke van Breemen uit Hilversum.

Als we naar de ingekorfde duiven kijken in alle afdelingen, dan worden we daar niet vrolijk van. In afd. 7 waren er in totaal dan nog zo´n 8.500 jonge duiven mee. Maar in vele andere afdelingen zijn de aantallen niet om over naar huis te schrijven. Ook in afd. 7 verlopen de vluchten  niet optimaal. Maar hoe dan ook, er zijn altijd verliezers en... winnaars.

Voor Noord ging de duif van Steven van Breemen met de eer strijken. Een hele mooie prestatie. De eerste duiven zaten kort op elkaar. Dan is het spannend en uiteindelijk bleek de winst naar Hilversum te gaan. Over de melker Steven van Breemen kunnen we kort zijn. Hij heeft keer op keer bewezen een echte topper te zijn en dat kan alleen lukken als er ook topduiven zitten.

Steven staat bekend om zijn enorme kennis omtrend het kweken van duiven, het vervoer, de lossingen, de weersomstandigheden etc. etc. Daar zou de duivensport wel wat meer gebruik van kunnen maken.....

Steven, van harte gefeliciteerd met deze mooie overwinning.

 
Willem Mulder
 
<<< Terug