Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Dick Deij uit Barneveld haalt een mooi resultaat op St. Vincent
22-7-2013

Zoals in de nieuwsbrief gemeld, kunt u uw goede resultaten doorgeven aan Matador. We zullen ze dan op de site plaatsen, als die ook echt goed zijn natuurlijk.

Van Dick Deij kregen we het volgende bericht: "Ik wilde jullie toch niet onthouden dat ik afgelopen zaterdag (voor het eerst) een teletekst plaats heb gehaald. Dede 7e plek!
Ik ben dit jaar Matador gaan voeren, en moet er wel aan wennen, maar blijkbaar toch een goede keuze geweest. Al voer ik de laatste dagen 2 dagen nog iets extra Super M bij, maar dat heb ik voor St. Vincent niet gedaan!
De overige duiven deden het ook netjes, ik heb er 4 van de 6 in de prijzen". Aldus Dick Deij.

SuperM gedaan Dick!!   :-)))

 
Willem Mulder
 
<<< Terug