Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

8e Nationaal Cahors sector 4 Riekelt en Jannie Brands uit Espel
21-7-2013

Dat Riekelt Brands uit Espel goed bezig is met de duiven, dat is velen al opgevallen. De eigenaar van de duivenspeciaalzaak in Espel doet het nodige aan timmerwerk en dan ook nog eens top prestaren met de duiven, dat is geen gemakkelijke opgave.

Toch lukt het Riekelt al een paar jaar en dat is te zien op de teletekst vluchten. Riekelt speelt met name de zware fond. Ook dit jaar is het weer raak met als uitschieter  op 6 juli de vlucht Cahors in afd.11 (friesland96) Een 4e en een 9e plaats op teletekst, met 5 duiven mee waarvan 3 in de prijzen.
Nationaal in sektor 4 stond hij op teletekst op de 8e plaats.
 

Helemaal top Riekelt!!
 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug