Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e Nationaal Blois sector 2 voor Bennie van Dijk uit Westerhaar.
15-7-2013

Testhok en hokkenspecialist Bennie van Dijk uit Westerhaar is weer flink bezig dit jaar. Zowel op de dagfond als op de overnacht is Bennie heel actief en wordt er daar buitengewoon goed gepresteerd.
Was Bennie op St. Vincent net tweede NPO afd. 9  achter Johanna de Groot uit Vroomshoop met nog geen meter per minuut verschil.

Op de N.U. vlucht naar Blois is het echt raak met zijn NL 12-1210015.  Deze vlucht wordt in sectoren gespeeld .  Op Teletekst verschijnt dan ineens 1e Nationaal Blois sector 2 B. van Dijk uit Deventer. Dat was natuurlijk een grove fout, maar die bleek niet meer  hersteld te kunnen worden door het NPO.
Jammer natuurlijk, maar de winst was wel dezelfde persoon uit  Westerhaar .
 

Bennie, van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat!  
 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug