Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e NPO La Souterraine afd. 2 voor Gert van den Bogaard uit Rijen.
15-7-2013

Gert van den Bogaard  is al jaren lid van de Matador testgroep. Zodoende is er regelmatig contact. Nou speelt Gert elk jaar goed met de duiven, ondanks het feit, dat hij een eigen zaak heeft en het daarmee heel druk heeft.
Op zaterdagmorgen werden om 9.45 uur de duiven gelost met een matige zuidwester wind.  De NL12-3237006 maakt nog een paar ererondjes boven het hok en valt daarna op de plank.

Als vader belt dat die ook een duif heeft en er bij Gert een tweede valt, denkt Gert niet aan een NPO overwinning. Maar die is er wel degelijk: 1e NPO La Souterraine in afdeling 2. Die van pa van den Bogaard wordt tweede en de tweede van Gert wordt zelfs nog 4e NPO.  Een super dag dus voor vader en zoon.
 
Het voer wordt gehaald bij Theuns in Dongen. Theuns is vooral gespecialiseerd op de duivensport. Daar kun je dus voor van alles terecht en grijp je niet gemakkelijk mis.
 

Gert, van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat!
 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug